Scholingen

Inschrijven
Training Cultuursensitief werken in de kindzorg Regio Noord

Training Cultuursensitief werken in de kindzorg Regio Noord

Tijdens het werken met gezinnen met een andere culturele achtergrond kan het zijn dat je worstelt met vragen als: mag ik wel of geen handen schudden? Hoe weet ik of mijn boodschap duidelijk is overgekomen? Na de reanimatie van hun kind werden ouders heel boos, wat doe ik dan? Als zorgprofessional bied je steeds vaker zorg aan kinderen en hun gezinnen met een andere culturele achtergrond dan die jij zelf hebt. De niet-westerse gezinnen hebben vaak andere opvattingen en waarden met betrekking tot ziekte en gezondheid. Hoe zorg je dat je in verbinding blijft met elkaar?

 

Trainer Mamoun Loukili is van Nederlands-Marokkaanse afkomst en noemt zich bi-cultureel. In zijn dagelijkse werk is hij senior opleidingskundig coördinator interventies bij het opleidingsinstituut van Reclassering Nederland. Zijn specialisme ligt op het vlak van inclusie en diversiteit. Ook ontwikkelt hij (maatwerk) trainingen op dit gebied. Mamoun heeft diverse projecten gedaan voor o.a. de verslavingszorg, het Rijksmuseum, Sportbonden (KNVB, KNKV, Atletiekunie), Dienst Justitiële Inrichtingen en Reclassering.

 

Deelnemen:

Wil je deelnemen? Toegang is kosteloos. Let op: tot 6 weken voor aanvang van de training is afmelding kosteloos. Bij afmelding korter dan 6 weken zonder geldige reden wordt een bedrag van € 50 in rekening gebracht. Zo proberen we te voorkomen dat we deelnemers onnodig moeten teleurstellen wanneer alle reserveringen vergeven zijn en mensen deze ochtend niet komen opdagen.

 

Accreditatie

SKJ: 4 punten

Registerplein: 4 punten

V&V is aangevraagd. 

SKGV 0,5 punt.

SKJ

Op maandag 7 november 2022 geeft Mamoun Loukili de training Cultuursensitief werken in de kindzorg in Zwolle.

Inloop van 09:00u - 09:30u

Training van 09:30u - 12:30u

 
Datum en tijd
7-11-2022 09:00
Prijs
€0,00
Locatie

Locatie bijHanz
Hanzeplein 11
8017 JD Zwolle

Beschikbare plekken
9 plaatsen