Scholingen

Inschrijven
Training Betekenisgeving in de kinderpalliatieve zorg NIK Holland Rijnland NIK Noord Holland Flevoland

Training: Betekenisgeving in de kinderpalliatieve zorg NIK Holland Rijnland + NIK Noord-Holland Flevoland

De toekomst die ze voor zichzelf en hun kind zagen verandert volledig, en het kost soms moeite en tijd om weer nieuwe betekenis aan hun leven te kunnen geven. Het kan ouders helpen als hun zorgverleners aandacht hebben voor vragen en behoeften rond betekenisgeving, en tijdig signaleren wanneer extra ondersteuning nodig is.

Tijdens deze training voor NIK Holland Rijnland leer je ouders te ondersteunen bij betekenisgeving en levensvragen wanneer zij te maken krijgen met een ernstige ziekte of een mogelijk overlijden bij hun kind.


Trainingsdatum:

Online bijeenkomst op dinsdag 16 januari 2024 van 14.30u - 15.30u

Live bijeenkomst op dinsdag 6 februari 2024 van 14.00u - 16.30u

Locatie volgt.

 

Annulering:
Bij annulering korter dan 4 weken voorafgaand aan de start van de training, zal een cancelfee van € 25 in rekening worden gebracht.
 

Deze scholing is ontwikkeld door de CONNECT-onderzoeksgroep. Creative commons licensing houder: UMC Utrecht, Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde. De CONNECT-studie werd gesubsidieerd door ZonMw, programma Zingeving & Geestelijke Verzorging.

 

Wanneer ouders te maken krijgen met een ernstige ziekte of overlijden van een kind, kan hun wereld zo op zijn kop worden gezet dat ze vragen krijgen die te maken hebben met betekenisgeving.

 
Datum en tijd
16-1-2024 14:30
Prijs
€0,00
Locatie

Online & live. Locatie volgt.

Beschikbare plekken
20 plaatsen