Werkgebied

De regio van NIK Utrecht

Het werkgebied van NIK Utrecht bestrijkt de hele provincie Utrecht en een stukje Gelderland (zie plattegrond). Als je in dit gebied woont staan vertegenwoordigers van organisaties en individuele (zorg)professionals die onderdeel uitmaken van NIK Utrecht voor je klaar. Denk dan onder andere aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht, het Prinses Máxima Centrum, streekziekenhuizen, huisartsen, kinderhospices, artsen voor verstandelijk gehandicapten, revalidatiecentra, paramedici, kinderthuiszorgorganisaties, verpleegkundig kinderdagverblijven, maatschappelijk werkers, rouw- en verliestherapeuten, geestelijk verzorgers, wijk/gebiedsteams, Centrum voor thuisbeademing en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Zorg in uw buurt

Ben je op zoek naar een zorgorganisatie die respijtzorg biedt, een verpleegkundig kinderzorghuis of kinderhospice, een (kinder)ziekenhuis of een andere zorgorganisatie voor je kind in jouw buurt? 

In de databank van ‘Zorg in uw buurt’ vind je een actueel regionaal overzicht met contactgegevens van (zorg)aanbieders voor kinderpalliatieve zorg. Je kunt filteren op soort organisatie, op naam van de organisatie of op postcode/woonplaats. Een actueel landelijk overzicht vind je op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg


Zorg in uw buurt