Scholingen

Inschrijven
Training Cultuursensitief werken in de kindzorg Regio Midden

Training Cultuursensitief werken in de kindzorg Regio Midden

Tijdens het werken met gezinnen met een andere culturele achtergrond kan het zijn dat je worstelt met vragen als: mag ik wel of geen handen schudden? Hoe weet ik of mijn boodschap duidelijk is overgekomen? Na de reanimatie van hun kind werden ouders heel boos, wat doe ik dan? Als zorgprofessional bied je steeds vaker zorg aan kinderen en hun gezinnen met een andere culturele achtergrond dan die jij zelf hebt. De niet-westerse gezinnen hebben vaak andere opvattingen en waarden met betrekking tot ziekte en gezondheid. Hoe zorg je dat je in verbinding blijft met elkaar?

 

Trainer Mamoun Loukili is van Nederlands-Marokkaanse afkomst en noemt zich bi-cultureel. In zijn dagelijkse werk is hij senior opleidingskundig coördinator interventies bij het opleidingsinstituut van Reclassering Nederland. Zijn specialisme ligt op het vlak van inclusie en diversiteit. Ook ontwikkelt hij (maatwerk) trainingen op dit gebied. Mamoun heeft diverse projecten gedaan voor o.a. de verslavingszorg, het Rijksmuseum, Sportbonden (KNVB, KNKV, Atletiekunie), Dienst Justitiële Inrichtingen en Reclassering.

 

Deelnemen:

Wil je deelnemen? Toegang is kosteloos. Let op: tot 6 weken voor aanvang van de training is afmelding kosteloos. Bij afmelding korter dan 6 weken zonder geldige reden wordt een bedrag van € 50 in rekening gebracht. Zo proberen we te voorkomen dat we deelnemers onnodig moeten teleurstellen wanneer alle reserveringen vergeven zijn en mensen deze ochtend niet komen opdagen.

 

Accreditatie

SKJ: 4 punten

Registerplein: 4 punten

V&V is aangevraagd.

SKGV 0,5 punt.

 
Datum en tijd
19-10-2022 09:00
Prijs
€0,00
Locatie

BCN Utrecht CS (Catharijnesingel 48, Utrecht)

Beschikbare plekken
0 plaatsen